Van Moorsel Psychotherapie

Praktijk voor psychologie en psychotherapieMijn naam is Petra van Moorsel. Sinds 1998 ben ik werkzaam als psycholoog, in de loop van de jaren ben ik mij gaan toeleggen op psychotherapie, cognitief gedragstherapie, schematherapie. Daarnaast ben ik ook supervisor cognitieve gedragstherapie. 

Als GZ-psycholoog en psychotherapeut ben ik geregistreerd in het BIG register. Daarnaast gelden in mijn praktijk de LVVP-kwaliteitscriteria. Tevens evalueer ik tijdig en regelmatig de voortgang, doelmatigheid en effectiviteit van de behandeling. Dit doe ik o.a. door middel van ROM-vragenlijsten en evaluatiemomenten in te plannen. 


Ik beschik over een formeel goedgekeurd kwaliteitsstatuut en deze ligt ter inzage in mijn praktijk. 

Mocht er sprake zijn onvrede over de behandeling en/of een klacht, dan kun je altijd bij mij terecht en bespreken we dit. Dan kunnen we samen kijken of hiervoor een oplossing gevonden kan worden. Mochten we er samen niet uitkomen, dan kan er altijd contact opgenomen worden met een klachtenfunctionaris van de NVP (www.psychotherapie.nl). 

Registraties:

BIG:    Psychotherapeut (99036875716) / GZ psycholoog (79036875725)

VGCT:  Cognitief Gedragstherapeut en Supervisor (VGCt-8268)

Vereniging voor Schematherapie

LVVP lidmaatschap (4964)

AGB: persoonlijk 94016016 en praktijk 94064798

KvK: 73126411

 

Bekijk mijn LinkedIn profiel voor meer achtergrond info.

Daarnaast heb ik mijn privacyverklaring en cookiesverklaring volgens de wet AVG. Dit kan je inzien als je op de download knop drukt. Daarnaast is het document ook in te zien in mijn praktijk.